Mladenka se pojavila na vratima, a zatim zapjevala pjesmu kojom je sve rasplakala

Zanimljivosti

Lijepa mladenka se pojavila na crkvenim vratima te je zapjevala pjesmu koja je bila posebno iznenađenje za njezinog mladoženju.

Toliko je nezaboravnih trenutaka u životu, a vjenčanja su definitivno jedan od njih. Ovaj video počinje s prikazima cvijeća, svijeća i crkvenih prolaza dok se obred vjenčanja sprema. Sve je tako lijepo napravljeno.

Dok tiho svira glazba, vidimo procesiju dok obitelj i prijatelji prilaze u iščekivanju mladenke, kao i dragocjene cvjećarice te nositelji prstena.

Naposljetku, mali dječak donosi znak na kojem piše “Evo dolazi mladenka” dok se glazba stišava.

Mladenka je stala i zapjevala
Kada su se vrata otvorila i mladenka se pojavila, stala je i zapjevala pjesmu “I Choose You” {Odabrala sam te} od glazbenice Ryann Darling. Ona gleda ravno u svog mladoženju i pjeva mu od srca pred svima.

To je jedinstven doživljaj za gledati. Dok ona počinje hodati na drugoj strofi gosti ustaju. Gotovo kao da pjeva svoje zavjete svom mužu. Prijatelji i obitelj uzbuđeno snimaju njezin nastup.

Zatim se na snimci susreće s ocem i zgrabi ga za ruku koji ju je odveo njezinom izabraniku. Zajedno su hodali do oltara.

Ova snimka nas podsjeća na pravu ljubav koju dvoje ljudi može imati u ovom životu. Ljudska ljubav samo je nesavršeni model Kristove savršene ljubavi prema nama. On je neumoljiv i stalno žudi za našim srcima. To nas danas i svaki dan podsjeća da nas Isus doista voli.

novizivot.net