USKORO ULAZI U OSMU DECENIJU A NA IZGLEDU BI MU MNOGI POZAVIDELI! Ovo Je Dijeta Saše Popovića: Za Manje Od Dve Nedelje SKINUO 5 KG

Showbizz

USKORO ULAZI U OSMU DECENIJU A NA IZGLEDU BI MU MNOGI POZAVIDELI! Ovo je dijeta Saše Popovića: Za manje od dve nedelje SKINUO 5 KG

Bivši direktor “Grand” produkcije Saša Popović iako uskoro ulazi u osmu deceniju života, svojom energijom može da parira i duplo mlađim muškarcima. Kako je jednom prilikom ispričao on zimi jede sve redom, dok se s proleća pridržava posebnog načina ishrane i tada smrša pet kilograma za samo dve nedelje.

O svom planu ishrane govorio je i javno. Kako je ispričao Saša preskače doručak, ujutru prvo popije kafu nekad bez mleka, a nekad i sa mlekom. Za ručak kombinuje šniclu, piletinu ili ribu, dok za večeru praktikuje salatu i meso, jaja, čak samo jogurt i voće.

– Leti sam uvek fit jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima – otkrio je Saša i dodao da i njegova supruga Suzana voli da isprati njegov prolećni režim ishrane.

(Kurir.rs/Blic)