Tko je Aleksandra Prijović? Nije imala lak život, sada je Brenina snaha, a djeca su joj se rugala..

Showbizz

Djetinjstvo je provela u Hrvatskoj, a sa samo 13 godina snimila je dvije pjesme. Iako danas uživa u luksuzu, Aleksandru Prijović život nije uvijek mazio

Srpska pop-folk pjevačica Aleksandra Prijović Živojinović (27) početkom 2013. godine postala je popularna sudjelovanjem u glazbenom natjecanju ‘Zvezde Granda’. Još kao mala pokazivala je talent za pjevanje, a sa samo 13 godina snimila je dvije pjesme.

Početak karijere
Svojim sjajnim glasovnim sposobnostima uspjela je osvojiti četvrto mjesto u ‘Zvezdama granda’, a kao nagradu dobila je pjesmu ‘Još večeras plakaću sa tobom’. Iste godine snimila je duet s pobjednikom te sezone, Amarom Jašarspahićem, a pjesma nosi naziv ‘Ma pusti ponos’.

Zbog pojavljivanja u popularnom glazbenom showu u školi su je ismijavali pa joj je život u Hrvatskoj ostao u ružnom sjećanju.

– Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga.To me baš boljelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu – ispričala je za magazin Glossy.

24sata