Ribar je uočio nešto čudno u vodi: Iznenadio se kada je otkrio o čemu se radi

Svijet

Ribar je neobičan prizor u vodi. Iznenadio se kada je otkrio o čemu se zapravo radi. Ovaj incident služi kao podsjetnik da se čuda događaju!

Kada govorimo o čudima, često mislimo na nebesku intervenciju u najneočekivanijim situacijama. To je bio slučaj s Justinom Penningtonom, skromnim ribarom iz Dallasa u Teksasu, koji je krenuo na pecanje koje se na kraju pretvorilo u nešto nesvakidašnje. Njegov dan na mirnom jezeru O’ The Pines pretvorio se u misiju spašavanja.

Našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme
Kao i svakog drugog dana, Justin je isplovio na svom brodu sa štapom za pecanje u ruci, nadajući se dobrom ulovu. Dok je plovio mirnim vodama jezera, pažnju mu je privukao neobičan prizor – Jeep potopljen u vodi. To sigurno nije bio prizor kakav biste očekivali na ribolovnom izletu. Nazvao je lokalnu policiju misleći da se možda radi o napuštenom vozilu. Nije ni slutio da će svojim postupcima spasiti život.

Justin je, prisjećajući se incidenta, rekao: “Nikad ne bih pomislio da je netko unutra jer su prozori bili spušteni. Pretpostavio sam da su vjerojatno izašli i ostavili ga te da će se samo vratiti i uzeti ga sljedeći dan.” Njegove su se pretpostavke srušile kada su vlasti stigle s kamionom za vuču po vozilo.

Vodeći radnika vučnog vozila do lokacije potopljenog Jeepa, Justinu je srce poskočilo kada su otkrili ženu u vozilu i to još uvijek živu.

“Nije ništa govorila, ali je bila pri svijesti jer se kretala”, ispričao je Justin.

Prijavljena kao nestala
Žena, koja je prijavljena kao nestala prije dva dana, dovučena je na Justinov čamac i odvedena u obližnju bolnicu, gdje je primila liječenje zbog hipotermije. Čudesan dio ove priče je njezino preživljavanje unatoč tome što je bila potopljena jako dugo.

U videu u nastavku pogledajte kako je izgledala akcija spašavanja.

Ne znamo koliko je zapravo sati bila unutra, ali bila je dovoljno dugo da ne biste pomislili da će netko nakon toga još biti živ”, Justin dodaje.

Ovaj incident poslužio je kao podsjetnik da se čuda događaju, a ponekad se odvijaju kroz najobičnije ljude poput Justina. Njegov ribolovni put promijenio je život, ne samo njemu, već i ženi koju je spasio.

Molimo za ženino brzo ozdravljenje i zahvaljujemo Bogu na Justinovoj prisebnosti i pravovremenoj intervenciji.

novizivot.net