Folk zvezda Dejan Matić novac od koncerta dao koleginici koja boluje od multipleskleroze

Region

Kako bi pomogao u lečenju Vranjanke Sunčice Stošić, koja se i sama pre bolesti bavila muzikom, folk zvezda Dejan Matić održao je sinoć u vranjskoj Sportskoj hali humanitarni koncert, a novac prikupljen od ulaznica prosleđen je za lečenje Stošićeve u inostranstvu.

Prema rečima Matićevog klavijaturiste Aleksandra Stojkovića, koji je rodom iz Vranja, poznati pevač se odmah odazvao apelu da nastupom i ustupanjem novca od ulaznica pomogne Sunčici, a u međuvremenu se priprema za solistički koncert.

Nastup Matića je deo velike humanitarne akcije “Pesmom za lek”, koju su lokalni muzičari pokrenuli kako bi Sunčici olakšali lečenje posledica multipleskleroze, a na bini mu se pridružio i jedan od učesnika takmičenja Zvezde Granda iz Vranja, Ognjen Čvorović.

Kako je ranije najavljeno, plan je da na istom mestu u toku nedelje bude održan još jedan humanitarni koncert Petra Mitića, Stojadina Trajkovića, Filipa Jovanoviča, Milana Dinčića Dinče, Ognjena Čvorović i Biljane Anđelković iz ”Nikad nije kasno”, u pratnji benda Ace Stojneva.

nova.rs