SVEKRVA SE NA MOM VENČANJU POJAVILA U VENČANICI: Nosila Je ISTU HALJINU Kao Ja, A Kad Je Moj Muž Shvatio Usledio Je PAKAO! VIDEO

Zanimljivosti

SVEKRVA SE NA MOM VENČANJU POJAVILA U VENČANICI: Nosila je ISTU HALJINU kao ja, a kad je moj muž shvatio usledio je PAKAO! VIDEO

Jasmin Hoper je sa svojim pratiocima podelila neprijatnu situaciju u koju ju je dovela svekrva – na dan venčanja. Najpoznatije pravilo, kada je svadbena moda u pitanju, nalaže da samo mlada može da nosi belo na svoj poseban dan. Ako se gost na venčanju pojavi u belom, to se smatra znakom nepoštovanja mlade i guranja u centar pažnje.

Situacija koju je Jasmine doživela na svom venčanju svakako nije bila slučajna. Njena svekrva se pojavila u beloj haljini koja neodoljivo podseća na venčanicu i tako joj pokvarila najvažniji dan u životu.

– Moja svekrva je bila tu kada sam birala venčanicu, tako da je tačno znala šta ću da obučem. Želela sam da izgledam lepo i da se osećam udobno u isto vreme, pa sam odabrala haljinu sirene sa šljokicama – započela je svoju priču Jasmin.

Kao i svaka mlada, ceo dan je bila usredsređena na bezbroj detalja, pa nije ni primetila da joj se svekrva pojavila u gotovo identičnoj haljini.

– Moja sestra je prva primetila, čak se našalila da ćemo proliti vino po njenoj kombinaciji. Moj muž, tipičan muškarac, nije ni primetio da njegova majka nosi istu haljinu kao ja sve dok nije pogledao fotografije sa venčanja. Tada nije mogao da obuzda bes -kaže Jasmin.

– Na svadbi su svi šaputali i ogovarali, ali razumem takvu reakciju jer je bilo zaista čudno i neprijatno – nastavila je ona. Zbog drugih brojnih situacija u kojima ju je svekrva ponižavala, naučili su da prekinu svaki kontakt sa njom.

– Prošlo je devet meseci, a ona nije ni primetila da joj se sin i snaha toliko dugo nisu javili. Kada smo joj objasnili o čemu se radi, bila je šokirana. Čak je pokušala da se izvuče komentarom da njena haljina uopšte nije bela – kaže Jasmin.

Dok su jedni na strani mladog bračnog para, drugi su ih kritikovali jer smatraju da je ovo suviše banalan razlog da ukrste rođenu taštu i svekrvu čak devet meseci.

https://www.tiktok.com/@jazzyhop555/video/7197277648744205614?embed_source=71223855%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&refer=embed&referer_url=juznivetar.news%2F2023%2F05%2F13%2Fsvekrva-se-na-mom-vencanju-pojavila-u-vencanici-nosila-je-istu-haljinu-kao-ja-a-kad-je-moj-muz-shvatio-usledio-je-pakao-video%2F&referer_video_id=7197277648744205614

(Kurir.rs/Zadovoljna.hr)