Vapaj od bolova ori se vilom na Dedinju: Bogdani Ražnatović se naglo pogršalo stanje nakon porođaja

Region

U poslednje vrijeme u domaćim medijima smo imali priliku u nekoliko navrata čitati o porodici Ražnatović kojoj se u poslednje vrijeme dešavaju jako lijepe stvari, a kako i sami znate oni su nedavno postali bogatiji za još jednog člana, a kako znate porodila se Bogdana koja je na svijet donijela dječaka, kojem su dali ime Krstan. Maleni Željko postao je stariji brat, a svi su iznimno srećni zbog prinove. Ono što je zanimljivo jeste to da se mali Krstan rodio na dan kada je rođen i njegov pokojni djed Željko Ražnatović, i da je sudbina prosto tako htjela.

Bojana se inače porodila na carski rez i njoj su ljekari savjetovali da ona mora da leži i da se odmara, kako bi joj rana zacijelila. Ali izgleda da su se stvari nešto malo zakomplikovale, pa ona još uvijek mora da odmara i da leži, ali neosporno je da ona ima nevjerovatnu podršku Veljka koji se bez problema brine o djeci, a tu su svakako i njena majka Danijela, Ceca i njena sestra Lidija koje joj pomažu oko svega, a ona im je na to neizmjerno zahvalna. Ono što je zanimljivo jeste to da se Veljko itekako snašao oko toga da se brine o svojim sinovima, i sve je uspio da iznenadi.

Izvor koji im je blizak za medije otkrio je sve gore navedeno, a rekao je i to kako je maleni Željki ozbiljno shvatio ulogu starijeg brata, da je on malenom Krstanu itekako posvećen i sa njim on najviše i provodi vremena. Oni su se itekako zabrinuli za Bogdanino zdravlje ali ljekari su rekli da dodatni stresovi i zabrinutost nisu potrebni jer će sa njom biti sve uredi i da će ona za nekih mjesec dana da se oporavi u potpunosti.

alternativaonline.info