“POTREBNO MI JE 3.000 EVRA MESEČNO DA PREŽIVIM” Miroslav Ilić je ovako govorio o novcu: “Uvek je malo para”

Region

Slavni pevač Miroslav Ilić koji ima bogatu muzičku karijeru i brojne hitove, jednom prilikom je otkrio koliko mu je potrebno novca za mesec dana kako bi vodio pristojan život.

Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje – rekao je Miroslav i nastavio:

– Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život – prenosi telegraf.rs.

Da podsetimo, pevač Miroslav Ilić za domaće medije pričao je i o poroku – alkoholu, koji, kako je naveo, od njega pravi nešto što on nije.

– Do ’89-e, kada sam umeo da se zaigram, bilo je lomljave i više nego što je trebalo. Posle toga sam pobegao iz te priče – kazao je Miroslav Ilić nedavno, pa dodao:

– Shvatio sam da ako je čovek krenuo negde da se provede, može i bez toga

– Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: “Budalo jedna, nećeš više.” Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od mene pravio, da ne kažem šta… Shvatio sam da mogu lepo da se provedem i bez toga – zaključio je tad za “Kurir”.

(Kurir)