PRETIO SINU, MAJCI I ŽENI DA ĆE PROĆI KAO ŽRTVE MASAKRA Uhapšen muškarac iz Lebana zbog nasilja u porodici, određeno mu zadržavanje

Region

Pripadnici MUP u Lebanu, uhapsili su I. K. (42) iz okoline Lebana, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštila je danas Policijska uprava u Leskovcu.

On je u petak popodne pretio svom sinu, ženi i majci da će proći “kao ovi sa televizije” misleći pritom na aktuelna dešavanja masovnih ubistava u Beogradu i Mladenovcu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Prethodno je danas, u Nišu uhapšen sedamnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

– Sumnja se da je on, juče, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio poruku u kojoj preti da će sutra u Nišu biti ubijeno više od 30 osoba – saopštila je niška policija.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su A. S. (22) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Kako saznaje “Blic”, on se tereti da je na jednoj društvenoj mreži postavio objavu sa porukom da je “sledeća na redu pucnjava u Sremskoj Mitrovici”.

(Telegraf, Blic)