Supruga Saše Matića došla je po kćer u školu nakon incidenta

Region

Ono što smo gledali u nekim zapadnim državama sad dolazi k nama. Moramo se tome oduprijeti i spriječiti ljude da rade ovakve zločine jer uništavaju svoje i tuđe živote, glavne su poruke na društvenim mrežama

U što smo se ovo pretvorili?, komentiralo se na društvenim mrežma nakon što se u četvrtak dogodio još jedan incident u školi u Beogradu.

U beogradskoj Osnovoj školi Ruđer Bošković učenica napala nožem učenika i učiteljicu koja ju je u tome htjela spriječiti. Uplašeni roditelji pohitali su u školu po svoju djecu.

Tu osnovnu školu pohađa i Tara, kći glazbenika Saše Matića, po koju je nakon incidenta u školu došla njezina majka Anđelija.

Bilo je to samo dan nakon što je u srijedu ujutro dječak (13) u Beogradu ušao naoružan u školu i počeo pucati pri čemu je ubio osam školskih kolega i zaštitara.

Osim toga, u noći na petak dogodio se još jedan masovni pokolj. Srpski mediji pišu kako je glavni osumnjičeni za maskar u Mladenovcu Uroš B. (21). Upucao je više od 20 ljudi, od čega je preminulo najmanje osam, javlja Telegraf.rs. Među ubijenima su policajac i njegova sestra.

24sata