Slika Govori Više Od Riječi: Trudna Luna Đogani Na Meti Komentara, Evo Kako Izgleda U Petom Mjesecu Trudnoće!

Showbizz

Slika govori više od riječi: Trudna Luna Đogani na meti komentara, evo kako izgleda u petom mjesecu trudnoće!

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja. Prinovi se najviše raduje njihova nasljednica Mia, a izgled Lune Đogani u petom mjesecu trudnoće ne prestaje da se komentariše.

Ekipa emisije „Paparaco lov” sačekala je mladu mamu ispred zgrade na Bežanijskoj kosi u kojoj živi sa suprugom i kćerkom. Ona je u šarenoj trenerci izašla da prošeta svog psa, a onda se u pratnji oca Gagija Đoganija uputla ka vrtiću koji pohađa malena Mia.

Nakon što se Gagi nepropisno parkirao, Luna je istrčala po svoju mezimicu. Sa djevojčicom u naručju Đoganijeva je krenula ka automobilu iz kojeg je ponosni deda izašao kako bi pozdravio svoju unuku. Ovaj prizor mnoge je ganuo, ipak, izgled Lune Đogani je u tom trenutku svima zapao za oko.

Naime, Luni se u jednom trenutku malo podigao gornji dio trenerke, pa se trudnički stomačić našao u prvom planu. Brojni fanovi komentarišu da bivša zadrugarka blista, te da joj majčinstvo i te kako dobro stoji.

Podsjećanja radi, prije nekoliko nedjelja u javnosti su se pojavile priče da je brak Lune i Marka na klimavim nogama. Spekulacije je dodatno podgrijala činjenica da se Miljković nije pojavio na rođendanu svoje supruge. Zabrinuti fanovi zatrpali su ih pitanjima, a nakon objašnjenja da je Marko bio bolestan i da iz tog razloga nije došao na proslavu, uslijedila je i vijest da je Luna ponovo u drugom stanju.

 Paparazzo.rs