Severina otkazala koncert zbog tragedije u Beogradu: ‘Jedino primjereno u ovom trenutku…’

Region

Pjevačica je izrazila sućut obitelji i rekla da bi bilo jedino primjereno otkazati koncerte pa je tako otkazala i svoj nastup koji se trebao održati u Beogradu 5. svibnja

Pjevačica Severina (51) također se oglasila putem Instagram Storyja nakon pucnjave koja se dogodila u srijedu u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru.

Tamo je učenik sedmog razreda K.K. (14) otvorio vatru i ubio osmero djece i zaštitara, a Severina je zbog masakra otkazala koncert.

– Kada se dogodi riječima neopisiva tragedija, kada odrasli zanijeme, kada tužna tišina zavlada, pjesma mora utihnuti i svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama – napisala je Severina pa dodala:

– Jedino primjereno u ovom trenutku je odgoditi svaki koncert, pa tako i moj, koji se trebao održati u The Babe Hotelu u Beogradu.

Za kraj je pjevačica izrazila iskrenu sućut svima koji su danas izgubili nekoga svog.

Napadač je u krvavom pohodu ranio još šestero kolega i učiteljicu, a jedna se djevojčica bori za život. Vlada Republike Srbije odredila je tri dana žalosti u cijeloj Srbiji, počevši u petak, izjavili su na konferenciji za medije.

24sata.hr