KARLEUŠA SE NAŠLA USRED MARATONA U SOLUNU SA 2 TAŠNE OD 58.000 $! JK Nije Znala Šta Je Snašlo, A Njena Reakcija Je HIT! (FOTO)

Showbizz

KARLEUŠA SE NAŠLA USRED MARATONA U SOLUNU SA 2 TAŠNE OD 58.000 $! JK nije znala šta je snašlo, a njena reakcija je HIT! (FOTO)

Jelena Karleuša imala je nastup pred velikim brojem fanova u jednom klubu u Paraliji, pa se iz Soluna, gde je bila smeštena, uputila ka aerodromu, kako bi se što pre vratila za Beograd. Pevačica ovih dana ne izlazi iz studija, gde privodi kraju rad na svom novom projektu, koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Ipak, iako je žurila kako bi na vreme stigla na aerodrom, JK se našla usred maratona koji se u tim trenucima dešavao na solunskim ulicama. Ona ipak, nije bila raspoložena za trčanje, ali ono što je nama privuklo pažnju bio je njen stajling.

Poznata kao neko ko obožava skupe aksesoare, Jelena je i ovog puta prevazišla sebe, pa je tako na ulicama Soluna imala dve tašne brenda “hermes” i to najpoznatije modele “birkin” i “keli” od čije će vam se cene zavrteti u glavi.

Naime, cena “keli” modela, koji je trenutno svuda rasprodat i na njega se čeka i po nekoliko godina sna sajtovima za preprodaju može se naći i za neverovatnih 38.545 dolara, dok je čuvena “birkinka” nešto jeftinija – “samo” 19.375 dolara. Ovo znači, da je Karleuša samo u torbama imala skoro 58.000 dolara.

Pored tašni, JK je sa sobom imala i kofer i naočare brenda “luj viton” od 3.000, odnosno 700 dolara, što je 3.700 dolara. Kada se sve sabere, dolazimo do ukupne cifre od čak 61.620 dolara koji je ona dala samo za aksesoare sa kojima je krenula na aerodrom. Podsetimo, Jelena je nedavno u Dubaiju, samo na rukavice i bodi potrošila 11.000 evra i to samo za jedan dan, tako da ni ovo modno izdanje pop dive ne treba da nas iznenadi.

Kurir.rs/A.P.