Kakav gospodin! Najbolji igrač Uniteda uočio damu u nevolji i spasio nogometašicu u klubu

Svijet

Slavna nogometašica našla se u neugodnoj situaciji s prijateljicama u noćnom klubu. Maltretirala ju je skupina muškaraca, ali u spas je došao jedan od najboljih igrača Premier lige

 

Marcus Rashford (25) glavni je igrač Manchester Uniteda ove sezone, a njegovu pomoć cijeni i nogometašica Alisha Lehmann, koja igra za Aston Villu.

 

Naime, Rashford je imao slobodan dan, pa je izašao u noćni klub u Manchesteru. Tamo je zatekao Lehmann, koja je imala problema na ulazu u klub. Engleski mediji pišu da ju je ometala skupina muškaraca, a situaciju je spasio Rashford.

 

Marcus je očistio stol i pozvao Lehmann i njene prijateljice u VIP dio kluba – navodi The Sun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

 

 

 

Rashford je, poput pravog džentlmena, pozvao Lehmann i njeno društvo u ekskluzivni dio kluba, a zatim se vratio u svoje društvo prijatelja kako bi se djevojke neometano zabavile.

– Prvi put su se upoznali, ali Marcus je znao tko je Alisha. Razmijenili su nekoliko rečenica, zahvalila mu je na usluzi i onda su se nastavili družiti u odvojenim društvima. Ona ga smatra gospodinom – dodaje The Sun.

Lehmann je jedna od najpoznatijih nogometašica na svijetu. Na Instagramu ima vojsku od 13 milijuna pratitelja i mnogi iskoriste svaku priliku kako bi vidjeli ovu 24-godišnjakinju na terenu.

Rashford je zaručen za djevojku Luciu Loi, a za United je ove sezone zabio 29 golova.

24sata