Igor nestao pre 2 dana, majka očajna: „Policija mi je rekla da sama tražim sina u šumi“ – Poslao poruku drugu i otišao bez traga

Region

Igor Manojlović (22) nestao je u nedelju ranom zorom u Valjevu gde i živi. On je oko šest sati ujutru napustio porodični stan i od tog trenutka mu se gubi svaki trag.

Igorova majka u razgovoru za Espreso ispričala je detalje nestanka svog sina. Kako je objasnila u trenutku nestanka Igor je na sebi imao farmerke, zelenu jaknu i crnu duksericu

„U nedelju u 6 ujutru je izašao i tada je jednom drugaru pustio poruku „spavaš li“, ali taj dečko nije video jer je spavao, kasnije je odgovorio ali od tad nema ni traga, ni glasa. Ljudi iz komšiluka su ga videli kako izlazi iz zgrade i to je sve“, priča očajna majka.

Zabrinuta porodica je nestanak prijavila policiji, ali kako Igorova majka kaže, nisu zadovoljni njihovim radom i odgovorom.

„Policija sumnja da je on u šumi, a meni su rekli da idem sama da tražim svog sina i da oni nemaju dovoljno ljudi“, kaže Igorova majka i apeluje na sve ljude ukoliko imaju bilo kakvih informacija o Igoru Manojloviću, da iste prijave policiji.

Izvor: espreso.co.rs