Jelisaveta i Teo izgubili bebu: Vantelesna je uspela tek iz petog puta, ali je doživela saobraćajku…

Showbizz

Trudnoća Jelisavete Orašanin bila je željno iščekivana, ali…

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić u ljubavi su punih šest godina. Nije im trebalo dugo da od upoznavanja shvate da su rođeni jedno za drugo te su nakon svega nekoliko meseci veze zakazali svadbu. Kao kruna velike ljubavi stigli su ćerka Petra i nepune dve godine kasnije sin Bogdan.

Glumica i košarkaš uspešno čuvaju privatni život za njihova četiri zida te retko kad govore o porodici i deci. Mada je nedavno Jelisaveta otkrila da je Petra ista ona dok je Bogdan smireniji na tatu, do sada naslednike Teodosić nismo imali prilike da upoznamo. Četvoročlana porodica živi na relaciji Beograd – Bolonja, a zbog poslovnih angažmana glumica je ovih dana češće na rodnom Dorćolu.

Tako je uspela da ugrabi trenutak i gostuje u kultnoj emisiji „TV lica kao sav normalan svet“ kod Tanje Aleksić Peternek gde je ogolila dušu i otkrila brojne nepoznate detalje iz života. Naime, Jelisaveta i Miloš prošli su golgotu kako bi stekli potomstvo, a glumica je tek sada otkrila da je imala nekoliko neuspešnih vantelesnih oplodnji u želji da dobije prvo dete.

– Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze – ispričala je glumica.

Trudnoća Jelisavete Orašanin obradovala je čitavu familiju, međutim nedugo nakon lepih vesti usledila je nova drama. Ona je izgubila bebu, tačnije Petrinog blizanca u saobraćajnoj nezgodi.

Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra – kaže Teodosić.

Drugo dete dobila je prirodnim putem posle samo malo više od godinu dana.

– Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca – ispričala je poznata glumica.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram