„Deca su uznemirena, slabo jedu“: Žena koju je muž upucao dok je držala dete u naručju četiri puta odlazila od nasilnika

Uncategorized

L. S. (20) iz banatskog sela Torak, u koju je dva hica iz lovačke puške ispalio njen nevenčani suprug Jonel V. (26) dok je u naručju držala njihovog dvogodišnjeg sina, oporavlja se u zrenjaninskoj bolnici, u koju je primljena i operisana nakon subotnjeg krvave porodične drame.

„Hvala Bogu da je moja ćerka dobro. Deca su vidno uznemirena. Slabo šta osim mleka jedu. Najmlađi šestomesečni unuk je kod druge ćerke. Plače. Nedostaje mu majka“, priča Hajnalka.

Njena četvorogodišnja unuka videla je kad je otac pucao u majku jer je bila na ulici. Potvrđuje da se L.S. napatila sa Jonelom.

„Četiri puta ga je ostavljala zato što je pio, svađao se. Mog sadašnjeg supruga, L.S. očuha, pretukao je posle jedne rasprave. L.S. i on su bili mladi kad su se upoznali i zavoleli, ali se baš napatila u životu sa Jonelom“, neutešna je Hajnalka.

U ovom banatskom selu kod Žitišta, meštani ni dva dana od nemilog događaja ne mogu da shvate šta je Jonela nagnalo da puca na nevenčanu suprugu i njihovo dete. Opravdanja za bezuman čin nema, a o njemu nemaju lepe reči. Kažu da je sklon tučama, nasilju i alkoholu.

Podsetimo, Jonel V. se krio na jednoj farmi na periferiji ovog sela, prema Krajišniku, nakon što je pucao u ženu i dete, ali se na kraju predao policiji. Lišen je slobode zbog sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

nova.rs