BAGER, LAŽNI DUG I DRUGAR SPREMAN NA SVE Evo kako je u Leštanima muž skovao pakleni plan da napakosti supruzi rušenjem – vlastite kuće!

Region

Žena J. J. iz Leštana prijavila je da joj je suprug srušio kuću bagerom, a fotografije porušenih zidova uveliko kruže internetom. Ali izvor “Blica” tvrdi da je slučaj malo komplikovaniji i mnogo mutniji: kuću je zapravo uništio drugi čovek, koji je to policiji i priznao. Veruje se da se radi o prijatelju muža od J. J, koji mu je na taj način pomogao da iskoristi rupu u zakonu i napakosti supruzi od koje se razvodi.

Izvor “Blica” kaže da se kuća vodi na muža, ali da je izbačen iz nje zbog prijave za nasilje u porodici i zabranjen mu je prilazak.

– I tu se u priči pojavljuje poznanik supruga kome suprug navodno duguje 18.000 evra. “Zajmodavac” traž da mu se dug vrati, “dužnik” odbija; “zajmodavac” preti da će mu srušiti kuću i to bagerom i uradi – kaže izvor “Blica”.

U čemu je caka?
Prema nezvaničnim informacijama “Blica”, tužilac je rušenje kuće okvalifikovao kao oštećenje tuđe stvari, što se dalje goni po privatnoj tužbi. Ako je tačna teorija da je cela priča o dugu od 18.000 evra fabrikovana radi osvete supruzi, muž neće privatno goniti svog prijatelja “rušitelja”.

Muž – nije kriv, njegov prijatelj – nije kriv! Jedina i najveća žrtva cele šarade je J. J, supruga “zajmodavca”, koja je sa ćerkicom sada ostala bez krova nad glavom!

Pozvao i centar za socijalni rad
U prilog sumnji da je scenario o navodnom dugu izmišljotina govori činjenica da je već sledećeg dana muž pozvao centar za socijalni rad da prijavi da njegova ćerka, o kojoj se stara majka J. J, posle rušenja “nema gde da živi” i da treba da pređe kod njega.

Centar za socijalni rad je izašao na teren, ali su majku J. J. i devojčicu zatekli kod prijatelja, gde su privremeno smeštene. Procenjeno je da imaju uslove za normalan život – kaže izvor “Blica.

Krov i hodnik jedino ostali čitavi

“Blic” saznaje da su se J. J. i njen suprug više puta međusobno prijavljivali policiji za nasilje.

– Moj muž je otišao još u oktobru da živi sa devojkom. Mi smo sada u brakorazvodnoj parnici. Ja sam ostala da živim u kući u Leštanima sa ćerkicom. On ne može da podnese da ja i dalje živim u ovoj kući! Pretprošle nedelje me je pretukao, a sad mi je srušio sve ovo – ispričala je vidno uznemirena J. J. za Žig info.

Kuća u kojoj J. J. živi sa ćerkicom je oštećena tako što je na sve četiri strane probijena viljuškom bagera i tako učinjena neadekvatnom za život. Jedino što je ostalo čitavo jesu krov i hodnik.

blic.rs