Haris Džinović besan na Anu Nikolić: Da mi se u životu nisi javila

Showbizz

Prijateljstvo Ane Nikolić i Harisa Džinovića prekinuto zbog emisije

Haris Džinović besan je na Anu Nikolić, ekskluzivno saznaje SCANDAL!

Prošle nedelje je u besu, čovek koji generalno nikada ne besni, rekao da mu ona ne treba ni za kad u životu i da mu se više nikada ne javlja. Takođe, da mu ne šalje ni izvinjenje jer neće dobiti drugu šansu.

No, kako tvrde naši izvori koji su se zatekli na licu mesta, Haris je bio jako povređen jer je izjavio da je on bio prvi koji je pomogao Ani Nikolić dok je bila niko i ništa a da ga je ona sada najstrašnije bez objašnjenja ispalila.

Ali krenimo redom. Već je poznato da je Haris domaćin emisije koja se emituje na jednoj televizji iz Republike Srpske i da često ugošćava svoje kolege. Posle Seke Aleksić, Adila i mnogih drugih, poziv je stigao i Ani… Ona se sve dogovorila sa Harisom, obećala je da će da dođe a kada je snimanje bilo organizovano prošle nedelje, Ana se prosto nije pojavila. Svi drugi gosti su se odazvali pozivu, ali emisija nije mogla da bude snimnjena zato što je Ana nedostajala, a Haris nije imao nikakvu rezervu.

Zbog svega toga, pevač je poludeo. I sve je ispričao ono što smo naveli na početku teksta. Glavna stvar je ta što Ana se nije ni javila da kaže da neće doći kako bi emisija bila otkazana ili pomerena za drugi termin, već se prosto nije pojavila, a nije odgovarala ni na telefonske pozive. To je njega toliko iznerviralo da je rešio da je precrta za celi život.

Inače kako saznajemo Ana se nije pojavila na snimanju jer joj nije bilo dobro, ali to nije bio razlog da ne pošalje poruku Harisu Džinoviću. U svakom slučaju, da li će doći do pomirenja to ćemo videti, ali kakav je Haris i kakav mu je temperament od toga izgleda neće biti ništa.

Podsećamo Haris i Ana Nikolić snimili su duetsku pesmu Vatra koja se našla na njenom prvom albumu.

Tada je njen dečko Miša Banana zamolio svog druga Harisa Džinovića da gostuje Ani u toj pesmi i on je to prihvatio bez ikakvog pogovora. Zbog toga sada i može da joj spočita da je on kao jedan od najvećih pevača bivše Jugoslavije u vreme kada Ane Nikolić nije bila niko i ništa snimio sa njom duet, a poznato je da Džinović ne snima tako lako duete. Inače, o toj saradnji njih dvoje nikada nisu pričali javno.

Jedini zajednički nastup imali su 2009. godine u Švedskoj i nikon toga niko se više nije izjašnjavao o onom drugom. Ana je ćutala o Harisu, Haris je ćutao o Ani, sve do prošle nedelje, kada se ona nije pojavila na snimanju njegove emisije. I jedno i drugo bili su nedostupni da nam daju komentar, a šta će se dalje dešavati ostaje nam da vidimo.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA IMAGES