Ceca slavi u skupim farmerkama i beloj majici, otkrila na koga liči unuk: “Voleli bismo da dobiju i devojčicu”

Region

Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje”, izjavila je ona

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović večeras slavi rođenje svog drugog unuka Krstana u vili na Dedinju, a sada se obratila i medijima i otkrila prve impresije.

Ona se ispred vile pojavila u kežual izdanju, farmerkama poznatog modnog brenda i beloj majicia, i tom prilikom je priznala da je presrećna i da želi da dobije još desetoro unučadi.

– Veselim se. To je blagoslov od Boga, imam tu sreću da dobijem drugog unuka, ja se nadam da ću i imati desetoro unučadi. Divno je što se rodila na današnji dan, na Arkanov rođendan, sve se namestilo, rodio se na rođendan svog pokojnog deke – izjavila je Ceca.

Otkrila je i kako izgleda maleni unuk Krstan, kao i na koga liči.

– Beba je medena, liči na brata Željka. On je krofna, velika je beba. Plašila sam se da ga uzmem u ruke. Željko je video bebu, zvala ga je mama preko video poziva, on je rekao da je mali i da je sladak. Čekamo reakciju uživo – rekla je Ceca, a potom otkrila kako se Bogdana oseća.

– Bogdana i beba su sjajno, sve je dobro. Čuli smo se 780 puta danas, zvali smo je. Željko već jeste veselo i živahno dete, Krstan se toliko šutirao u stomaku – rekla je Ceca.

Spremila je i poseban poklon za snajku, a otkrila je i da bi sledeće unuče volela da bude devojčica.

– Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje.

(Telegraf.rs)