Muharem Serbezovski se povlači sa scene: “ Kako sam došao, tako i idem“ (VIDEO)

Showbizz

Pevač Muharem Serbezovski ekskluzivno je otkrio da za Grand da će se uskoro povući sa scene. Ova vest je rastužila mnoge poštovaoce njegove muzike, a pevač je najavio i brojna izenađenja.

Priznaje da mu je žao što neke njegove kolege nisu odžale oproštajne turneje, ali će on to uraditi, pa će organizovati niz solističkih koncerata širom bivše Jugoslavije.

-Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugosloveski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim, hoću i Grand da mi bude pokrovitelj od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pevači i neka pevaju moje pesme, to će biti za mene najbolje – kaže on za Grand.

Pevač ističe da je najviše zahvalan publici koja ga je podržala na početku karijere i njima će odati poštovanje jednim posebnim gestom kada su u pitanju njegovi budući koncerti.

-Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi to je ona publika koja me je i dovela do ovog pijadestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate – zaključio je pevač.

grand.nova.rs