ZA MENE JE UMRLA Treba krivično da odgovara, preplakala sam cijelu noć: Vesna Rivas bijesna nakon Slađinog lažiranja smrti!

Region

Slađa Petrušić, voditeljka i učesnica rijalitija, šokirala je javnost kada je objavljeno na njenim nalozima na društvenim mrežama da je preminula.

Mnogi su posumnjali u istinitost ove informacije, pa su se čak njeni prijatelji i rodbina oglašavali, tvrdeći da Slađana Petrušić lažira svoju smrt. Međutim, bilo je i onih koji su teško podnijeli ovu vijest, a među njima je i Vesna Rivas.

Vesna je na svom Instagramu objavila dirljiv snimak sa Slađom, a sada, kada je saznala da je sve velika laž, osula je paljbu po njoj.

– Najveći grijeh je igrati se tuđim osjećanjima, a ona se poigrala sa našim osjećanjima… Prvenstveno mojim i meni sličnima, koji smo imali dio srca koji ju je zaista volio. Ja sam otplakala čovječe cijelu noć! Strašno! Najveći grijeh je igrati se tuđim osjećanjima, a ona je to upravo napravila kao najveći Juda, pošto ona Juda i jeste, to je sad dokazala – ljuto je poručila Vesna.

– Igrati se osjećanjima i na sebi simulirati smrt, da je toliko morbidna. Ovo je krivično djelo! Samoj sebi kopa raku, samo je pitanje da li će da je vode u pritvor ili u ludnicu! U svakom slučaju ona je umrla, jer ako ode u ludnicu ona više ne postoji kao čovjek – zaključila je Vesna Rivas.

Podsjetimo, Slađa je nedavno uznemirila javnost kada se oglasila iz bolničke sobe gdje je snimila svoju krvavu nogu u zavojima, a objasnila je i da je povredu zadobila dok je snimala video za TikTok, a da stvar bude gora na kraju se i ovo ispostavilo kao laž.

24sedam.rs