Mala moja šumska cura, mnogo je patila: Vesna Rivas se oprostila od Slađe Petrušić!

Region

Vijest da je bivša učesnica rijalitija i voditeljka Parova Slađana Slađa Petrušić iznenada preminula zatekla je Vesnu Rivas, koja se još noćas oprostila od bivše rijaliti cimerke na Instagramu.

– Kod Slađane je sve bilo mistično. Ja gledam i sad koliko ovi njeni, brat joj ulazi na telefon i društvene mreže i briše grozne komentare. Mistični su. To je tolika podijeljenost među njima bila i toliko je krila porodicu da je to strašno. Mi smo se upoznale jako dobro kroz rijaliti. Bile smo u kontaktu, koliko toliko jer je bila asocijalna.

– Kuća njena je pored same šume, odrasla u šumi. Divlja djevojka meni jako draga. Bila je specifična. Imala je surov način šale, takva je bila u pokazivanju sreće, tuge, sržbe, otpora, u suštini jako dobar čovjek. Jeste nam odnos krenuo svađam, đonom u rijalitiju, ali zato kad je bilo teško ili njoj ili meni jesmo pritrčavale jedna drugoj. Ovo me razbilo, potreslo baš. Živjela je u nekom svom svijetu, sa mačkama, sve ono što je proživljavala je bacala na papir. Bila je sklona samopovređivanjima.

Noćas dok sam plakala, računala sam njen rodni kod pa kod dana jučerašnjeg, pa mi je teško i to da komentarišem. Jeste imala problem sa srcem, sve je to čuvala u sebi. Skoro je davala intervju i rekla je da smo jedino Vesna i ja izašle iz rijalitija da nismo imale s.ks. Ona me zvala mama Zengija. Mala moja šumska cura, mnogo je patila. Kada bi krenula da lomi po vili Parova ja sam je zaustavljala. Voljela je i cijenila to što nisam čaprkala po njenim ranama. Nju su mnogi razočarali, Milomira Marića je mnogo voljela, ali se razočarala u njega. On ju je doveo i Beograd. Neka joj je laka crna zemlja – rekla je Vesna za Kurir.

: Kurir