Bogdana i Veljko danas su najponosniji: Željko Ražnatović vrišti od sreće kada je ugledao mlađeg brata

Showbizz

Porođaj Bogdane Ražnatović samo što nije

Bogdana i Veljko Ražnatović srećne vesti dugo su čuvali ljubomorno samo za najbliže članove porodice. Početkom godine su objavili lepe vesti da se njihova porodica uskoro proširuje za broj, a sada je već pitanje dana kada će maleni Krstan doći na svet. Kako se šuška po beogradskim kuloarima, to će biti drugog dana Uskrsa, na dan kada se rodio i Željko Ražnatović Arkan

U vili na Dedinju sve je spremno za dolazak još jednog dečaka, a čini se da su najnestrpljiviji da upoznaju Krstana tata Veljko i stariji brat Željko. Međutim, dok se to ne desi, najmlađi Ražnatović uživa u društvu mlađeg brata od tetke, Zorana Šijana.

Na društvenim mrežama osvanuo je presladak snimak na kojem maleni Željko ne samo da čuva brata od tetke, već ga i uči da izgovara svoje prve reči. Mali Šijan je pomno slušao svog starijeg brata, koji je pokušao da izgovori reči koje je čuo. Ovaj video prilog je nasmejao sve pratioce na Insatgramu ali i pokazao kako to izgleda bratska ljubav.

I dok se sa nestrpljenjem iščekuje porođaj Bogdane Ražnatović, u unucima najviše uživaju Cecini prijatelji koji pomažu starijoj ćerki Bojani sa dvojicom mališana,a uskoro će morati da se iz Surčina presele u centar grada kako bi se i mlađoj naslednici našli od pomoći u prvim danima sa bebom.

ekskluziv.rs