OTKRIVENA VELIKA TAJNA POSLIJE 40 GODINA: On je otac sina Ane Bekute, kojeg je ona ostavila u domu za nezbrinutu djecu, jer ga je rodila sa 17 godina!

Showbizz

Čim spomenemo ime Ane Bekute znamo da govorimo o jedno dobroj i kvalitetnoj pjevačici , koja je jako cijenjena na našim prostorima, a iza sebe ima mnoštvo hitova koji krase njenu uspješnu karijeru. O njoj se imaju samo lijepe riječi da pročitaju, ali ipak iza sebe ima mračnu prošlost.

Naime, ona je sa samo sedamnaest godina ostala u drugom stanju, a nakon što se porodila, to dijete je ostavila u domu za nezbrinutu djecu i nije željela da se brine o njemu i da dijete odrasta uz svoju majku. Kako je jednom prilikom rekla, nije bila u dobroj finansijskoj mogućnosti da brine o djetetu.

Do sada nekoliko puta se oglašavao i njen sin Igor i govorio o ovoj temi, te je istakao da majci neće zamijerati što je ovo uradila, jer kada je skupila dovoljno novca i bila u mogućnosti da se brine o njemu, odmah ga je uzela iz tog doma.

Jedan izvor koji je jako blizan ovoj pjevačici, otkrio nam je kako je Ana imala jednog muškarca koji ju je jako volio i htio da prihvati sina, ali njegova porodica nije bila za to, pa nisu dozvoljavali da dovede Anu u njihovo porodičnu kuću. I Ana je njega voljela, zbog čega dugo godina kasnije nije imala partnera. Čak joj je taj muškaraca i dalje kroz život pomagao, ali nikada je nije oženio

Za Anu se kaže da je kao lavica, jer je mnogo trudila se da radi i zaradi kako bi mogla da preuzme svog sina iz doma.

alternativaonline.info