Beba nije mogla čekati: Fotograf snimio hitan porod u bolničkom hodniku

Zanimljivosti

Maleni Maxwell Alexander nije mogao dočekati da dođe na ovaj svijet. Zapravo, njegova je majka, Jess Hogan, jedva došla do hitne pomoću u Via Christi Health na Manhattanu, Kanzas, 24.7.2017, prije nego je Maxwell porođen u hodniku.

„Jedva smo prošli kroz vrata. Rekla sam Travisu da dijete dolazi i da ga on mora uhvatiti“, rekla je Hogan u priči objavljenoj na stranici Love What Matters, „Pogledao je i shvatio da sam u pravu. Mogla sam osjetiti glavu djeteta na svojoj ruci, a Travis je odmah posegnuo.“

Nastavila je: „Napela sam se još samo jednom, a moje je tijelo odradilo sve ostalo. I bio je tamo, na sred bolničkog poda.“

U bolnici je bilo potrebno samo 5 minuta da ova majka rodi; Maxwell je Jessino šesto dijete i prvi dječak. Fotograf za Little Leapling je uspio snimiti Maxwellovo cijelo rođenje te je sastavljena video komplikacija koja pokazuje rađanje od samog početka do kraja.

„Neopisivo je predivno što mogu sve to ponovno pogledati bez nejasnih sjećanja o tome što se događalo, nego sam sve mogla vidjeti točno onako kako se dogodilo“, rekla je presretna majka, „Bilo je to nešto predivno i nešto što će mi ostati u srcu do kraja života“.

Jess je opisala Jeffa kao predivnog oca i supruga te je rekla da to ne bi mogla učiniti bez njega.

novizivot ,net faithwire