“I TIŠINA DANAS JECA I BOLI” Trojica radnika POGINULA u jezivoj nesreći, stradali nedaleko od kućnog praga: “Tek su zakoračili u život”

Crna hronika

Kod Mrkonjić – Grada sinoć se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su poginula trojica radnika iz Jajca, Senad Poški, Elvir Čagalj i Selvedin Crnac. U udesu je povređen i radnik Asim Kokić, koji je hitno zbrinut u bolnicu.

Brojni građani i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od nastradalih, te žele brz oporavak povređenom radniku Asimu Kokiću iz Jajca, prenosi Srpskainfo.

Trojica radnika nastradali su nedaleko od kućnog praga, časno i pošteno su radili za jednu građevinsku firmu i hranili svoje porodice.

– Ovo je velika i nezapamćena tragedija za naš grad Jajce. Nikad tužnije jutro nije osvanulo.. I tišina danas jeca i boli. Našem Senadu Poški, Elviru Čagalju i Selvedinu Crncu neka je večni rahmet, a porodici i njihovim najbližima upućujemo iskreno sučešće i sabur. Teški su ovi momenti za mnoge Jajčane, jer ipak se radi o ljudima koji su tek zakoračili u život i nisu ni osetili sve njegove čari. Našem Asimu Kokiću koji je prebačen u Sarajevo držimo fige, da pobedi do sada svoju najtežu bitku i da se vrati s nama u uobičajne životne tokove. Svako na svoj način neka uputi molitvu – navodi se u poruci objavljenoj na Fejsbuk stranici portala Jajce Online.

(Jajce online)