Poznata Hrvatska Pjevačica Do Kraja Ponizila Lepu Brenu- ”SELJANKA SE ODREKLA SVOGA NARODA I PROMIJENILA VJERU” (FOTO)

Region

Bivša popularna hrvatska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos ponovno je u središtu medijske pozornosti nakon svojih višestrukih izjava vezanih uz slučaj Nikoline Ristojević, jer je poznato da je imala vrlo lošu vezu i brak s Josipom Radeljkom, isti taj brak je Vlatka naposljetku izgubila.

Vlatka je uputila niz uvreda na Brenin račun nakon što je nedavno na Instagramu razmjenjivala poruke s Bornom Rajić, dizajnericom i bivšom suprugom proslavljenog poduzetnika Luke Rajića, te komentirala njezino fotografiranje s Lepom Brenom. U međuvremenu, Borna i Viktor Ristović posvađali su se oko slučaja Nikoline Ristović, ne slažući se i uputivši nekoliko oštrih riječi. Sada je svoje pismo o Brenni odlučila objaviti na društvenoj mreži na svom Instagram profilu:

“Ma, kakvo seljaštvo! Ne pomaže u lovu. Pa, što je s najlonkama?! To je užas”, rekla je Pokos za fotografiju Lepe Brene i Borne. Borna je pokušala na neki način obraniti Brenu, napisavši: “Ona je za mene zmaj djevojka koja je uspjela u svim područjima života u odnosu na ono gdje je počela”.
A onda je Pokos žestoko izvrijeđala Brenu, napisavši:

“Da da. Cijena je bila visoka. Još uvijek je bila farmer i sklopila kompromis sa posljednjim koljačem i ološem rata. Odrekla se svog naroda i obitelji i promijenila vjeru. Sve super. Ne sviđa mi se kao čovjek. Ali Volim tebe i puna si energije”, napisala je Pokos. No ni ljubav Vlatke i Borne nije dugo potrajala nakon objavljivanja ove prepiske.

glasregije.com