Karleuša se oglasila povodom ubistva žene iz Jagodine: „Ne mogu da ćutim dok se iz nečijeg stana čuje dečji vrisak“

Region

Pevačica je ogorčena zbog trenutne situacije.

Posle vesti da je A.K. (35), majka petoro dece, surovo ubijena u Jagodini, Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagramu.

„Juče je u Srbiji ubijena još jedna žena u porodičnom nasilju. Ženu iz Jagodine, majku petoro dece, nju je ubIo partner koji ju je pesnicama i nogama tukao satima dok nije preminula. Ona je deseta žrtva od početka godine! Molim vas prijavite nasilje nad ženama i spasite im živote!“, započela je Jelena.

Nakon korisnih informacija kako da se prijavi nasilje, Jelena je izrazila nemir što se ovakve stvari dešavaju, pa se dotakla i aktuelnog rijaliti programa u kojem se pojavljuju nemile scene.

Šta se desilo muškarcima u Srbii?! Ubijanje, psihičko i fizičko zlostavljanje žena, verbalna agresija, seksualno zlostavljanje, nepoštovanje žene u svakom mogućem smislu doživljavaju svoj vrhunac u Srbiji!!! Ne mogu da ćutim, izuzetno sam osetljiva na ovu temu! Šta se dešava sa medijima?! Sa promocijom nasilnika kroz razne rijalitije i direktnim ponižavanjem žena u tekstovima?!? Neću bre više da čitam o nekoj PI*DURINI iz rijalitija koji svakodnevno zlostavlja neku Anu!!! Neću to da se servira u medijima! Aloooo!“, napisala je Karleuša.

nova.rs