SVI BRAKOVI BORISA NOVKOVIĆA: Na vječnu ljubav zaklinjao se četiri puta, a vjerojatno će i peti jer od ljubavi ne odustaje!

Uncategorized

Šuškanja o razvodu Borisa Novkovića i manekenke Iris Volf traju već neko vrijeme, a ovih dana glasine su ponovno postale – glasne. Kako piše 24 sata, njihovi susjedi ih već dulje vremena nisu vidjeli zajedno, a na njezinim vratima više ne piše prezime Novković, nego samo Volf.

Podsjetimo, Boris se na vječnu ljubav zaklinjao četiri puta. Prvi put se oženio s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović koja je u to vrijeme bila balerina u zagrebačkom HNK. Boris je tada bio u naponu karijere i slovio je za jednog od najpoželjnijih Hrvata. Boris i Bojana su bili u braku pet godina, a onda su se 1997. godine odlučili razvesti.

Nakon razvoda s Bojanom Boris je oženio novinarku Luciju Matić. Upoznali su se na glazbenom festivalu s kojeg je Lucija izvještavala za Obiteljski radio, a vezu su okrunili brakom 2003. godine. U braku su dobili dvoje djece: sinove Nou i Bona. Onda je stupio u vezu sa slikaricom Ivom Višošević koju je upoznao na snimanju spota za pjesmu ‘Ni na nebu ni na zemlji’. Iva je došla kao podrška prijateljici Lani Petanić koja je glumila u spotu, a između nje i pjevača brzo je zaiskrilo. Veza s Ivom Višošević potrajala je tek tri godine i nisu se vjenčali.

Nedugo nakon, upoznao je 18 godina mlađu Ines Katić i nije čekao dugo da vezu okruni brakom. Vjenčali su se u Novalji nakon tek šest mjeseci veze, međutim brak je potrajao svega osam mjeseci nakon čega su sporazumno predali zahtjev za razvod.

Nakon razvoda s Ines upustio se u vezu s balerinom iz Kazališta Komedija, Anom Hanić. Veza je međutim, ubrzo pukla, a Boris se onda skrasio s mladom Iris Volf, manekenkom koja je svojedobno bila proglašena najseksi Hrvaticom. Iris je od Borisa mlađa 25 godina, a u braku su četiri godine u kojem se dobili dvoje djece.

Inače, društvene mreže već su se užarile od najnovijih šuškanja o razvodu. “A kaj, nema sreće!’, ‘Možda s njim nešto nije u redu!’, ‘Pa zašto se više ženi?’, ‘Gospodar prstenova’ bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

dnevno.hr