Mlada Pjevačica Đula Drini Ruši Sve Granice Svojim Talentom (VIDEO)

Region

Često se spominju nasljednici narodne muzike kao jedni od najboljih u svom poslu, no često se razočaramo kada shvatimo da su ti nasljednici daleko od onoga što smo očekivali. Međutim, prije nekoliko godina pojavila se plavokosa djevojčica, tada od samo 12-13 godina, koja je svojim iznimnim glasom i talentom oduševila javnost na društvenim mrežama.

Sada već kao dvadesetogodišnjakinja, Đula Drini je jedna od najkvalitetnijih mladih pjevačica, koja svojim izrazitim glasom i stasom ruši sve granice u narodnoj muzici.

Bez sumnje, Đula Drini predstavlja pravu nasljednicu Šemse Suljaković, kada je u pitanju kvalitet pjevanja i budućnost karijere. Do sada je snimila više pjesama, a neke od njih su, “Ženska sudbina, Dvadeset mi je godina, Gnijezdo, Sa bivšom prevari me, Pjesma za tebe”. Đula je dokazala da ima veliki potencijal i da joj je budućnost u muzičkoj industriji svijetla.

Portal Juzni Vetar donosi video zapise iz njihove arhive, kao i autorske pjesme ove mlade i talentirane pjevačice. Uživajte u njenom iznimnom glasu i pratićemo je u njenom daljnjem umjetničkom radu.

juznivjetar.news