Iscrpljeni otac spava ispod bolničkog kreveta svog sina

Zanimljivosti

Kada je njihov sin AJ završio u bolnici, Andre i Amy su proveli svaku sekundu svoga vremena kraj svog sina. Nakon noći u bolnici, Amy se probudila i ugledala tatu Andrea kako spava ispod bolničkog kreveta svog sina. Bio je iscrpljen od posla. Ta je slika ubrzo postala jako popularna te je svjedočanstvo roditeljske predanosti djeci.

Opasan napad astme
AJ ima jednu i pol godinu a sa astmom se bori od svog rođenja. Kada ga je pogodio posebno loš napad astme, nije pomogao ni posjet liječnika ni uređaji za disanje. Razina kisika mu je bila toliko niska da su bebača poslali u bolnicu.

Andre i Amy su sa teškoćom gledali svog bespomoćnog sina. Amy je s njim ostala u bolnici dok je Andre našao dadilju za njihovo drugo i treće dijete, a onda se uputio na posao kako bi zaradio plaću.

Andre je radio treću smjenu i na posao je morao u 10 sati navečer. Andre je cijelu noć proveo u brizi za sina i stalno je gledao u mobitel za vijesti o sinu.

Kada mu je završila smjena, Andre je odjurio u bolnicu kako bi provjerio sina. To je bila duga noć za dijete i mamu Amy, pa su oboje bili premoreni kada je Andre stigao u jutro.

Kada su došli u bolnicu i Andre je bio izmoren, ali znao je da supruzi treba odmora. Ona je spavala u stolici a za njega nigdje nije bilo mjesta.

Nije htio zamarati osoblje s još jednom stolicom, pa je zgrabio jastuk i legao ispod sinove kolijevke. Pazio je da ne legne tamo gdje će sestre prolaziti.

Kada se Amy probudila i vidjela izmorenog tatu kako leži na podu, odlučila je to zabilježiti fotografijom i objaviti na društvenim medijima na kojima je nahvalila predanost svoga muža obitelji.

Obitelj je dobila toliko podrške da su pokrenuli zasebnu Facebook stranicu za sve komentare, molitve i zahtjeve za prijateljstvom. Dobrota koju su primili značila im je puno u tim teškim trenucima. Čak su na poklon dobili i novi madrac da zamijene svoj stari.

No najbolja je vijest da je mali AJ kod kuće i zdrav.

Na žalost, kronična astma uvijek će biti problem, no neočekivana ljubav, molitve i podrška koju primaju pravi je blagoslov.

saznajemo.info