“OSTALA SAMA KAO PAS” Jovana Jeremić Objavila Staru Fotku Iz Oronulog Stana, Odlučila Da Samo Pred Njima KLEČI (FOTO)

Showbizz

“OSTALA SAMA KAO PAS” Jovana Jeremić objavila staru fotku iz oronulog stana, odlučila da samo pred njima KLEČI (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić jedna je od od popularnijih ličnosti, ali nije uvek bilo tako i do pre samo četiri godine bilo joj je veoma teško. Jovana je sada objavila fotografiju od pre nekoliko godina iz starog stana u kojem je živela sa ćerkicom Leom. Ona je istakla da joj je taj period bio veoma težak jer se borila da preživi, a ostala je sasvim sama.

– Ovu sliku ću čuvati večno da se setim odakle sam krenula i koliko je nekad bilo teško. Imala sam samo san koji je bio vredniji od mog spavanja. Svojim radom i rezultatima napravila sam revoluciju u srpskim medijima, ali i svoju ličnu revoluciju. Prvo sam ostala sama kao pas, pa sam postala jaka kao vuk. Verujte u svoje snove. Ja sam uvek znala tačno šta želim. Svojim zdravim životom bez poroka, disciplinom Spartanca, dobrim duhom i radnim navikama, idejama i genijalnošću, dobrim odnosom prema čoveku, kroz 4 godine sam promenila život iz korena – napisala je voditeljka.

– Donosila sam odluke koje nisu bile popularne, ali su bile lekovite. Bolelo me je, ali sam odlazila jer sam znala šta hoću od sebe i svog života, znala sam i koga hoću, a najpre sam spoznala u sebi šta neću i kako neću. Moj jedini saveznik je bio Bog koji mi je nametao moje ljude na putu borbe. Moje prave iskonske prijatelje i poslovne saradnike. Zato jedino pred njim klečim. Jer je na mom životnom putu, kroz lična stradanja, od mene napravio boljeg čoveka. Vrednog pažnje – napsala je Jovana u svojoj objavi.

(kurir.rs/blic)