Suze Lije Dok Pjeva, A Jedva Stoji Na Nogama! Zadnji Snimak Naše Pjevačice Pred Smrt Stvara Jezu U Kostima!

Region

Posljednjih nekoliko godina mnogo pjevača sa javne scene nas je zauvijek napustilo, a samo u 2021. godini preminulo je 19 javnih ličnosti, bilo da je od neke bolesti, starosti ili kao posljedica korona virusa.

Majka priroda je čudna, da nekada nemamo snage da se odvojimo i oprostimo od neke osobe. Ali, zadnje dvije godine preveliki fokus se stavio samo na virus koji je zavladao svijetom, da su svi prestali spominjati druga oboljenja koja su odnijela života mnogih ljudi sve ove godine.

Vrijeme je da pažnju posvetimo jednoj zaista kvalitetnoj i dobroj osobi, koja je imala teško maligno oboljenje. U pitanju je pjevačica Dona Ares, jedna od najpoznatijih sa prostora Bosne i Hercegovine, koja se dvije godine borila sa teškim oboljenjem, ali na kraju nije izašla kao pobjednik.

Njoj su ljekari 2014. godine dijagnostikovali maligno oboljenje pluća, koje je već metastaziralo na druge organe. Imala je samo 41. godinu kada nas je napustila. Uvijek je javno govorila o svom oboljenju, motivisale mnoge da na vrijeme idu ljekaru kako ne bi se zapustili, čak je i zakladu osnovala, ali nažalost nije joj bilo spasa. Imala je nekoliko koncerata gdje se pojavljivala sa maramom na glavi, jer je izgubila kosu zbog zračenja.

Zauvijek će ostati da se pamti njen posljednji nastup koji je održala u Zetri , gdje je jedva stajala na nogama, a tokom nastupa je skinula i periku što je izazvalo veliku reakciju publike. Njena majka još uvijek se nije pomirlila sa činjenicom da njene kćerke više nema.

glasregije.com