Svetislav je oženio Ruskinju koja mu je PROMENILA život: “Teško da bi neka Srpkinja to PRIHVATILA

Region

PROMENILA život: “Teško da bi neka Srpkinja to PRIHVATILA!Iako nije znala srpski jezik, atraktivna Ruskinja uspela je da šarmom osvoji Svetislava.Кada ga je pre četiri godine ostavila žena sa četvoro maloletne dece, rudaru Svetislavu Zariću (36) iz Lipovice kod Despotovca srušio se ceo svet.Znajući da od tugovanja nema ništa, ovaj požrtvovani otac rešio je da se ponovo oženi, i to Ruskinjom. Zato se obratio šabačkoj agenciji za bračno posredovanje vlasnice Natalije Faktuline i u roku od tri meseca, kako kaže za Objektiv, upoznao je ljubav svog života – Juliju Važencevu (44) iz Jekaterinburga.

– Teško je u Srbiji naći onu koja će prihvatiti da odgaja tuđu decu. Iskren da budem, deca su mala, morao sam da ih pazim, tako da nisam ni imao vremena da tražim ženu. Čuo sam da postoji agencija koja se bavi upoznavanjem muškaraca iz Srbije sa ženama iz Rusije, Belorusije i Ukrajine radi sklapanja braka, pa sam im se obratio. Iz trećeg pokušaja, pronašao sam moju Juliju.TREĆA SREĆA
Кada mu je vlasnica agencije pokazala fotografije jedne Beloruskinje koja je tražila „princa na belom konju” iz Srbije, Svetislav je mislio da je ona ta.

– Stupili smo u kontakt i dopisivali smo se narednih mesec dana. Međutim, video sam da nešto ne štima, da se postepeno povlači, sve dok jednog trenutka nije prestala da se javlja. Plašila se kako će sa decom, ipak su mala, zahtevaju pažnju, treba im spremiti ručak, oprati ih, uraditi domaće zadatke… Onda su mi pronašli drugu, Ukrajinku, ali čim sam je video, rekao sam: „Ne, nikako. Ona mi ne odgovara.” Nisam je hteo. I onda se desila treća sreća, moja Julija – priča nam Svetislav.

Iako nije znala srpski jezik, atraktivna Ruskinja uspela je da šarmom osvoji Svetislava, pa joj je on odmah predložio da dođe kod njega u Lipovicu. Julija je veoma društvena žena. Iako nije znala naš jezik, pričala je na ruskom, objašnjavala, trudila se. Volim takve ljudi i jednostavno sam video da ću s njom moći da pričam o svemu. Dogovorili smo se da završi svoje obaveze u Rusiji i da kupi avionsku kartu za Beograd, a ja ću je sačekati na aerodromu. Кada smo se videli, bio sam istovremeno i uzbuđen i uplašen. Međutim, emocije su proradile na prvu loptu.

objektiv.rs