TUGA U DOMU BOBANA RAJOVIĆA: 17-GODIŠNJAK IZBODEN NASMRT!

Region

Dvojica mladića iz Srbije izbodena su u ponedeljak u Kopenhagenu od strane nepoznatih mladića.

Jedan od ubijenih tinejdžera je Petar Stašević (17), koji je uboden nožem u srce od strane Pakistanca, takođe sedamnaestogodišnjaka.

Prema saznanjima medija, ubijeni mladić bio je u srodstvu sa pevačem Bobanom Rajovićem, odnosno njegova supruga je Steševiću tetka.

Ubijeni mladić je poreklom iz Crne Gore, a sa njim je bio prijatelju N.Š. (18) poreklom iz okoline Čačka, kom je prerezan vrat.

– Poštovani novinari, istina je da je Petar član moje familije. Moja supruga je njegova tetka. Kao što ste mogli da vidite u stranim, pa onda u našim medijima, u ponedeljak je tragično stradao. Suludo je pričati o tome koliko je našim porodicama ovo teško palo… Verujem u vaše razumevanje što se ovom prilikom neću detaljnije oglašavati o tome, pogotovo zbog toga što se već oglasio Petrov otac, što je svakako prikladnije – istakao je Boban.

Pozdravljam vas i još jednom hvala na razumevanju. Hvala i svakom čoveku koji porodici Stešević i mojoj Dragani šalje poruke podrške i razumevanja. Na dobro im se vratilo – zaključio je Rajović.

Telegraf/Kurir)