Zar od svih BAŠ SA MOJIM KOLEGOM: Lekina ćerka ocu predstavila zeta, umalo se nije onesvestio kad ga je video (FOTO)

Region

Branislav Lečić je definitivno imao sjajnu karijeru, i jedan je od retkih srpskih glumaca, koji je u svojoj karijeri, imao preko 50 uloga u različitim filmskim ulogama. Međutim, u poslednjih 10 godina, malo je zapostavio glumu, posvetio se politici, a u zadnje tri godine, imao je i veliku sek* aferu, kada je optužen da je silo*ao neke svoje mlaše kolegicce. Međutim, nakon sudskih procesa, dokazano je da nije kriv, a ceela priča se odmah zataškala.

Mnogi kažu da je lečić i više nego kriv, te da su sve devoje u stvari govorile i istinu. Jedna od njih, koja je danas na sigurnom, i koja je u Americi, snimila je i dokumentarac o njemu, koji govori kakav je on bio prema svojim učenicama. Ono što branislav itekako čuva od javnosti je to, da ima i ćerku koja je danas odrasla žena, a na koju je i više nego ponosan.

Njeno ime je Ana Lečić, koja je također glumica poput oca, a kojoj je filmski debi u “Dari iz Jasenovca”, itekako pomogao u karijeri. Sadas e snima i istoiimena serija, a ona i dalje gluumi u njoj. Vule Marković je također glumac, kojeg je upoznala na samom snimanju, a sa kojim je u emotivnoj vezi. “Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti ” – izjavio je Marković za lokalni medij.

magazindan.info