”FILIP DOBIJA TUŽBU ZA OVO SINOĆ” OGLASILA SE MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ NAKON DRAME SA CAROM: ”PADALA SAM PET PUTA U NESVEST”

Region

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić, oseća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja svoje ćerke i njenog sada već bivšeg dečka Filipa Cara u “Zadruzi”.

Zbog ovih jezivih kadrova iz Zadruge, Slovenka tvrdi da se jako uzrujala, kao i da nije mogla odgledati do kraja njihove tuče, jer je padala, čak pet puta u nesvest.

Slovenka je izustila nekoliko rečenica, dok su joj suze lile niz lice, a kak je priznala, Aleksandrina sestra je zajedno sa advokaticom zbog nemilog događaja rešila da presavije tabak.

Ne znam gde mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unapred i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je lečila od grozne bolesrti i zato sam napustila karijeru. J* bem li mu poreklo, obolela sam od njege. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati onaj snimak, pala sam pet puta u nesvet – priznala je Slovenka za Kurpuls

pulsonline.rs