ONI SU STVORILI ŠAMPIONA! Isplivala slika sa venčanja Novakovih roditelja, svi komentarišu Dijanu i venčanicu /FOTO/

Region

Dijana i Srđan Đoković roditelji su jednog najboljih tenisera svih vremena, a nedavno se pojavila slika sa njihovog venčanja i mnogi su iznenađeni kako su tada izgledali.

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisera svih vremena, a po mišljenju mnogih i najbolji.

Srpski as je često tokom karijere isticao da mu je porodica zapravo najveća podrška i da ništa od svega što je postigao, ne bi uspeo da nije bilo njih.

Kao što je poznato, Novak je najstariji sin Dijane i Srđana Đokovića. Čeetiri godine kasnije se rodio Marko, da bi 1995. godine na svet došao Đorđe, najmlađi od braće Đoković.

A nedavno se na društvenim mrežama pojavila slikas a Dijaninog i Srđanovog venčanja.

Pogledajte kako su tada izgledali.

Đoković neće dugo na teren
Novak Đoković u polufinalu je završio učešće na turniru u Dubaiju, a sada je pitanje kada ćemo ga ponovo gledati na terenu.

Srpskom teniseru, po svemu sudeći, neće biti dozvoljeno da igra u Sjedinjenim Američkim Državama. Državna bezbednost odlučila je da odbije njegovu molbu za izuzećem od obavezne vakcinacije protiv virusa korona, zbog čega će prvi reket sveta propustiti masterse u Indijan Velsu i Majamiju.

Žreb za Indijan Vels je na programu u ponedeljak. Novak Đoković se kao prvi teniser sveta automatski našao na spisku prijavljenih igrača. Turnir počinje 8. marta.

Dobio je Đoković podršku Teniske asocijacije SAD, organizatora oba turnira, čuvenih tenisera i teniserki… Mnogo su pisali i predsedniku Džozefu Bajdenu.

I dok se čeka konačni odgovor, na zvaničnom sajtu osvajača 22 grend slema, u kategoriji raspored, piše:

– U ovom momentu nema zakazanih događaja.

U slučaju da propusti prve masterse u sezoni, Novak će se takmičenjima vratiti kada počne sezona na šljaci, za oko mesec dana.

Očekuje se da se pojavi u Monte Karlu, gde turnir počinje 9. aprila. Potom bi trebalo da igra u Banjaluci, Madridu, Rimu i Rolan Garosu.

blic.rs