”Ne Čistim, Ne Peglam, Ne Perem! Volim Da Mirišem Na Parfem, A Ne Na Zapršku I Kiseli Kupus!” JEREMIĆKA PONIZILA SVE ŽENE!

Region

Iako je prošla godina za moge bila jako teška i iscrpljujuća, to ne može da kaže i Jovana Jeremić kojo su se otvorila mnoga vrata. Često čujemo kako mnogi ljudi kažu d ane bi voljeli da im se ikada više ponovi prošla godina, jer su jedva preživljavali.

Kao i u svemu drugom, tako i sada ima izuzetaka, a cijenjena voditeljica istakla je kako je na više segmenata pokazala uspješnost u odnosu na svoj ranije život. Jovana Jeremić je prošle godine doživjela nevjerovantu slavu, kakvu je samo mogla da sanja.

Najprije je svoju karijeru započela na Happy televiziji, gdje je radila kaao voditeljica na rijaliti programu ‘Parovi’. Kada su načelnici televiziji shvatili o kakvom dragulju se radi i da jako kvalitetno obavlja svoj posao, oni su je prebacili da radi jutarnji program.

Pune dvije godine je radila ovaj posao, te se svakim danom trudila da što bolje gledaocima predstavi svoju emisiju. Ubrzo je to primjetio i Željko Mitrović koji je predložio joj novi posao. Nekoliko dana kasnije, Jovanin suprug odlučuje se na razvod braka, što vrlo brzo biva i završeno. On je tradicionalan čovjek, koji nije mogao da prihvati da njegova supruga nije često kod kuće i da malo vremena probodi sa kćerkom.

Jovana je istakla kako je ona poslovna žena, koja ne voli da provodi svoje vrijeme u kuhinji i da smrdi na kiseli kupus, zapršku ili bijeli luk, nego na Dior parfem i da svoje vrijeme trudi se kvalitetno da provodi.

glasregije.com