“Neno moja, imam samo jednu želju”: Bolne reči majke ubijene devojke iz Grocke

Region

“Nikada ne bih znala koliko majčinska ljubav može da bude velika da nisi bila deo nje”

Nevena Pavlović imala je samo 20 godina kada ju je iz službenog pištolja, 10 februara ove godine u kući, ubio suprug policajac Đorđe (28) koji je presudio i sebi.

Od tog dana njena majka Ivana Bekić drugi dom našla je na groblju. Svaki dan joj pali sveću.

– Sada imam samo jednu želju da nam Nena dolazi u san. Zelim da znam kako joj je tamo, da li ima druga ili drugaricu…Kako joj protiče vreme. Ona je bila moja prva sreća. Imam toliko pitanja za Nevenu, ali nemam odgovora – kaže za “Telegraf.rs” Ivana Bekić, majka ubijene Nevene .

Ostala je Ivana da brine o svoje dve ćerke.

Nakon sveg što joj se dogodilo kaže da joj je “Nevena prva sreća koja ju je naučila da bude majka”.

“Nikada ne bih znala koliko majčinska ljubav može da bude velika da nisi bila deo nje. Sa tobom je sve ružno bilo lepo, sa tobom je i crno bilo lepo. Sa tobom je sve bilo savršeno. I znaš sta hvala ti što si bila u mom životu doduše ne dovoljno. I što si bila uvek uz mene”, napisala je majka u srcoparajućoj poruci na društvenoj mreži.

Tragedija
– Tog 10. februara ove godine poslala sam ćerku kod Đorđa. Govorila mi je da joj se ne ide, molila me…Rekla sam joj: “Neno, sine, molim te idi i lepo se pozdravite, raziđite se ko ljudi”. I Đorđe joj je rekao da bi bilo lepo da se vide i da popričaju, a da ne okreću glavu jedno od drugog”. Nisam verovala da će je ubiti…- rekla nam je Ivana.

Bili su u braku od 22. marta prošle godine. Prijava za nasilje nije bilo.

Moja Nevena je 20. janura ove godine napustila supruga. Tada je mi je krišom poslala poruku i tražila da mu zovem oca jer je repetirao pištolj i uperio ka njoj. Roditelji su mu na svu sreću bili u blizini kuće gde su oni živeli. Tada ga je otac savladao. Ona me je molila da nikome ništa ne pričam. Nije želela da izgubio posao policajca. Obećala sam joj da ću ćutati. Dvadest dana pre smrti bila je srećna. Živela samnom i dve sestre… – priča Ivana.

Ubeđivala je Ivana svoju ćerku pre godinu dana da je mlada za udaju, ali toliko je volela Đorđa da joj ništa nije bilo teško.

– Moju Nenu zaprosio je 8. marta prošle godine. Govorila sam joj da je mlada za udaju, da mora da kuva, da pegla, da ustaje rano…Govorila je da joj ništa nije bilo teško. Volela ga je i verovala mu. I ja sam Đorđa volela. Pravila mu tortu za rođendan. Uvek je bio fin prema meni i Neveninim sestrama- kaže Ivana.

Svim ženama želi da poruči samo jedno:

– Ne trpite nasilje već ga prijavite policiji- kaže Ivana.

(Telegraf.rs)