Preminula je novinarka Ana Dimitrijević. Imala je 36 godina

Crna hronika

Novinarka Ana Dimitrijević preminula je u 37. godini života nakon kratke i teške bolesti, od nje se opraštaju prijatelji i kolege

U Zagrebu je u 37. godini preminula novinarka Ana Dimitrijević nakon kratke i teške bolesti. Iza sebe je ostavila dvoje djece, obitelj i prijatelje.

Ana je od prosinca 2021. godine bila zaposlena na UNA televiziji. Ondje je radila na poziciji producenta informativnog programa.

– Kolektiv UNA televizije ostao je bez posvećenog stručnjaka, kolegice i velikog profesionalca. Ožalošćenoj porodici i prijateljima, UNA izražava iskrenu sućut – napisali su s UNA TV.

Novinarka je godinama radila u redakcije N1 televizije, koja se također oprostila od pokojne kolegice.

.- Ana je od samog početka rada naše redakcije pripremala prve izvanredne emisije uživo koje su s godinama postale temelj i prepoznatljiv identitet N1 televizije. Anin trud i rad ostavio je nemjerljiv potpis u našem programu: od Novog dana, Studija uživo i Newsrooma, Dnevnika te bezbrojnih breaking news emisija koje je Ana vodila iz režije. Njezin glas u slušalicama nikada nećemo zaboraviti – objavila je N1 televizija.

24sata.hr