Svekar Nikoline Pišek instalirao kamere: Nije posjetila grob mog sina od kada mu je bio sprovod

Region

‘Sve je pod kamerama, i spomenik i sve okolo. Znam ja sve i sve pratim’, poručio je Miša pa objasnio da po njemu Nikolina nije ni voljela njegovog pokojnog sina

Čini se kako ‘svađe’ između Nikoline Pišek (46) i Viktora Ristovića poznatijeg kao Miša Grof ne prestaju. Otac njenog pokojnog supruga Vidoje Ristovića tvrdi kako ostavinska rasprava još uvijek nije završena, kao i da Nikolina nije posjetila grob njegovof sina od sprovoda.

U razgovoru za Kurir, Miša nije krio razočarenje zbog narušenih odnosa. Priznao je i kako se osjeća nikako.

– Od sprovoda se nije pojavila na grobu – ispričao je Miša Grof o Nikolini za Kurir, a voditeljica je za medije govorila kako ipak posjećuje mjesto gdje počiva bivši suprug.

– Sve je pod kamerama, i spomenik i sve okolo. Znam ja sve i sve pratim – poručio je Miša pa objasnio da po njemu Nikolina nije ni voljela njegovog sina.

Kao da nije mogla na grob mu doći, a mogla se slikati gola. To vam je ta poštena Nikolina, koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim sinom. Lijepo sam vam ja rekao još na samom početku, kad se sve dogodilo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvijek gledala korist i materijalni interes – zaključio je.

Podsjetimo, srpski povjesničar umjetnosti i suprug voditeljice Nikoline Pišek iznenada je preminuo u 44. godini početkom svibnja prošle godine.

24sata.hr