NAJZDRAVIJA ŽENA NA ESTRADI: Nikada Nije Pojela Kolač, Meso Ni Čips, Ne Jede Hranu Za Sirotinju! Moja Klasa Jede Nešto Drugo I Zdravije!

Zanimljivosti

Kada Jelena Karleuša da neku izjavu , onda mnogi od nas se zamisle o njenim riječima i trebamo se dobro zamisliti šta je ona s tim željela da kaže. Svjedoci smo da je uvijek sebe isticala u prvom planu i uzdizala se koliko god je to moguće.

Često njen izjave nailaze na razne osude, jer znamo da je bez dlake na jeziku i uvijek će reći ono što zaista misli. Njeni fanovi je podržavaju u tome, jer po njihovom mišljenju svako od nas treba da bude takav i otvoreno kaže šta misli o drugim ljudima.

Jednom prilikom je iskreno rekla kako nikada nije pojela kolač, ni kao mala, jer ih nije voljela jesti. Neki su bili iznenađeni njenim riječima, jer ne mogu shvatiti kako neka osoba da ne voli jesti slatko. Međutim, tada su neki rekli kako to što ona govori nije istina, te pronašli snimak na kojem se vidi kako Jelena jede slatko kada je imala svadbu sa Karićem. Tada joj je on davao svadbenu tortu , a ona ju je uzela.

Ona ističe i da ima visok koeficijent inteligencije, čime se može pohvaliti, a da je on 200. Tokom gostovanja je izjavila kako ne pije kafu, te da ne konzumira meso i da je vegeterijanka. Često na njenom profilu možemo vidjeti kako apeluje da se ne ubijaju životinje

Karleuša je često u samom centru interesovanja, ali nije ni čudo, jer privlači pažnju svih kako svojim izjavama, tako i načinom oblačenja.

glasregije.com