AKO ŽENA NE MOŽE DA RODI MUŠKO DIJETE, OTJERAJTE JE MATERI! Njegova Izjava Šokirala Sve, A Evo Šta Je Još Rekao…

Zanimljivosti

Zadnjih nekoliko godina, kako je napredovala tehnologija i imamo mogućnost da čujemo šta se sve dešava u svijetu ali i kod nas, možemo da vidimo kako neke osobe govore i rade gluposti samo da bi bili u centru pažnje i da bi se o njima govorilo.

I ovaj psihijatar svojim izjavama često dolazi u centar javnosti i mnogi pričaju o njemu. Mnogi se pitaju kako može ovako neke stvari da govori obzirom na svoju profesiju. Nekada nešto treba prešutiti i ne govoriti u javnosti, jer može izazvati mnogo veći uticaj na druge ljude nego što to i mislimo.

Često se nalazi na stubu srama, zbog svojih katastrofalnih izjava, ali svakako treba mu nekad neko prenijeti kako ne bi trebao o nekim stvarima javno govoriti. Očito je da njega to nije briga, jer prilikom gostovanja u bilo kojoj emisiji, on nije promijenio svoje ponašanje, nego bi nastavio po istome.

Svi su u šoku kada čuju kako priča jedan školovani doktor, a sve je počelo od njegove izjave kada je rekao kako žene koje pređu pedesetu godinu nisu nizašta , te da njih njihovi muževi trebaju da ostave, pa čak iako imaju dobar brak, jer nisu dobre za one druge stvari.

Prilikom gostovanja u posljednjoj emisiji istakao je i kako žene moraju da znaju kad smiju da pričaju a kad ne, te ukoliko se ne ponašaju kako treba, onda im muževi trebaju udariti šamar, pa čak iako su u društvu

glasregije .com