Simptomi su krenuli davno da se ispoljavaju: Bolest koja je zadesila Natašu Bekvalac ne pušta nikoga

Showbizz

Zdravstveno stanje Nataše Bekvalac sada je na testu

Pevačica Nataša Bekvalac se suočava sa svojim porocima i svesna je da je mentalno zdravlje stvar lične higijene. Uz podršku svog psihoterapeuta, ona se trudi da se odvikne od pušenja čime se suočava sa ozbiljnim izazovima. Iako ponekad voli da popije čašu vina, shvatila je da ipak mora da se kontroliše.

– Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar. Ali, poslednjih godina se baš kontrolišem jer znam svoje granice, nekoliko čašica je dovoljno da me uhvati – priznala je pevačica otkrivši da joj je ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji označena sa šifrom F17.

U Srbiji je psihoterapija tabu tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije, gde je to stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Godinama idem na terapije. Ja sam žena iz javnog posla, gde vladaju razni pritisci, a ja planiram da još dugo ostanem zdrava – izjavila je Nataša koja ima punu podršku porodice u ovoj borbi. Zdravstveno stanje Nataše Bekvalac će se sigurno popraviti, pevačica veruje da je dovoljno psihički ojačala da se uhvati u koštac sa svojim porocima, a i mi verujemo da će ova novosadska diva uspeti u toj nameri.

 Ekskluziv