Preživela rak i ima samo jednu poruku za sve žene: Milica Kon se izborila sa najtežom bolešću

Showbizz

Zdravlje Milice Kon sada je sasvim dobro

Milica Kon, voditeljka na K1 televiziji i supruga Marka Kona, nedavno je otkrila kako je imala uspešnu borbu protiv raka dojke, koji je otkriven slučajno na redovnom pregledu kod ginekologaIzjavila je da ide na pregled dva puta godišnje , kao i da je naišla na nešto sumnjivo u predelu grudi. Hirurzi su odmah rekli da je to masno, pa su nakon ispitivanja utvrdili da je to ra, te je vrlo brzo urađena i operacija.

Za Milicu, ovo nije bilo prvo iskustvo sa rakom, jer je njena majka preminula od njega, voditeljka pretpostavlja da se to desilo zbog velikog stresa. Ona je izrazila zabrinutost zbog toga koliko mladi danas ne obraćaju pažnju na svoje zdravlje. Na sreću, Milica je imala sreću da je sve teklo vrlo brzo i da je operacija obavljena za dve nedelje, te se zdravlje Milice Kon brzo vratilo na staro. Ona će uskoro obaviti BRCA test koji će pokazati da li postoji rizik od razvoja raka.

Onkološko odeljenje posećujem od svoje sedme godine zato što mi je i mama bolovala od kancera. Tu sam se zaista nagledala svega. Tvrdim da je moja mama umrla od kancera zbog količine stresa sa kojom se nosila. Nije znala da se izbori za sebe ni na poslu, ni van njega. Mnoge žene danas oboljevaju zato što ćute, trpe, nesrećne su. Sve ima svoje.

Ona je takođe istakla da je podelila svoju priču na društvenim mrežama, jer je to značajno za mnoge žene koje često ne obraćaju dovoljno pažnje na svoje zdravlje. Ona je poručila da je najvažnije da se žene brinu o sebi pre svega.

 Ekskluziv

SLIKE: Instagram