MAJA VOLI ROBIJAŠE, VEĆ JE IMALA JEDNOG U ZATVORU: Progovorio otac rijaliti starlete – “S njom se nikad ne zna”

Showbizz

Maja Marinković se zbližila sa Zvezdanom Slavnićem u rijalitiju Zadruga. Njen otac rekao šta misli o šansi da otpočnu vezu

Starleta Maja Marinković ponovo je u centru pažnje u Zadruzi zbog druženja sa Zvezdanom Slavnićem. Nakon što je prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, a onda obe ostavio, ali s obe održava kontakt, Zvezdan se bacio na druženje sa Majom.

Svakodnevno flertovanje nije promaklo ni njenom ocu Radomiru Takiju Marinkoviću, koji je prokomentarisao njihovo druženje. “Maja voli robijaše, već je bila s jednim i posećivala ga u zatvoru”, rekao je Marinković i otkrio šta misli o Zvezdanu.

“Verujem da Zvezdan nije namerno ubio tog dečka zbog kojeg je robijao, ali ne bih voleo da mi bude zet. Može da se druži sa Majom, ali ne podržavam da budu u vezi. On je mnogo ljubomoran, zato ta veza ne bi opstala. Siguran sam da ne bi Maji dozvolio da se oblači kao do sada. Ona voli da pokazuje svoje zgodno telo, a muškarcima to smeta. Stalno bi se svađali, a ja ne mogu da proživljavam stresove”, rekao je Taki.

Marinković je rekao i da “po celu noć gleda rijaliti i strepi da mu ćerka ne završi sa Zvezdanom”:

“Verujem da nema ljubavi između njih, mada sa Majom se nikad ne zna. To je zatvoren prostor, ko zna šta će biti”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Informer)