Mischa Barton: ‘Imala sam 19 godina. Rekli su mi da spavam s DiCaprijem za dobrobit karijere’

Zanimljivosti

Mischa Barton je tada bila na vrhuncu karijere, glumila je u tinejdžerskoj drami. S tadašnjim publicistom Craigom Schneiderom bila je u Malibuu kada je vidjela Leonarda DiCaprija na snimanju

DiCaprio ponovno u centru pozornosti. Početkom veljače ove godine glumac je ‘uhvaćen’ u društvu manekenke Eden Polani (19) te se ubrzo počelo šuškati o novoj romansi omiljenog lica Hollywooda. Leonardo (48) sve navode ubrzo je demantirao, no zbog druženja s 29 mlađom manekenkom u javnost je ponovno isplivao skandal od prije 18 godina kad je glumica (tada u usponu) izjavila da su je tražili da spava s njim za ‘dobrobit svoje karijere’, piše Daily Mail.

Mischa Barton je tada bila na vrhuncu karijere, glumila je u tinejdžerskoj drami. S tadašnjim publicistom Craigom Schneiderom bila je u Malibuu kada je vidjela Leonarda DiCaprija na snimanju.

U to vrijeme, DiCaprio je izašao iz šestogodišnje veze s supermodelom Gisele Bundchen (42).

– Za dobrobit svoje karijere, odi i spavaj s tim čovjekom – rekao je Craig tada mladoj glumici koja mu je odgovorila da nije zainteresirana za odnose sa starijim muškarcima.

– Pa zar Leo nema 30 godina, ili tako nešto? – odgovorio joj je.

Podsjetimo, Leonardo DiCaprio poznat je po tome da voli izlaziti s mlađim djevojkama.

U kolovozu 2022. prekinuo je četiri godine dugu vezu s Camilom Morrone i zatim postao glavna tema korisnika društvenih mreža koji su neprestano zbijali šale na njegov račun. Naime, mnogi su tada pisali da je Leonardo prekinuo s glumicom jer je dva mjeseca prije napunila 25 godina.

S godinama, kako je Leonardo mijenjao djevojke, pratitelji su primijetili da glumac ima tendenciju izlaziti samo s djevojkama koje imaju 25 ili manje godina.

– Nema pouzdanijeg fenomena na ovom planetu od toga da Leonardo DiCaprio prekida sa svojom djevojkom do njene 25. godine. Statistike ostavljaju bez daha – našalio se tada korisnik.

24sata.hr