PREMINUO UŽIČANIN NEBOJŠA BOŽIĆ (33) POSLE DUGE BOLESTI: Mladom policajcu skupljali pomoć, ali nije izdržao

Region

Preminuo Užičanin Nebojša Božić posle duge borbe sa bolešću.

Nebojša Božić (33) iz Užica preminuo je posle duge borbe sa bolešću. Njemu je pre dve i po godine dijagnostikovan karcinom debelog creva. Bolest je uznapredovala, pa su se pojavile metastaze na jetri. Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja trebalo je da bude operisan u Grčkoj, zbog čega se skupljala humanitarna pomoć, ali nažalost nije izdržao.

Vest o njegovoj smrti objavljena je na stranici Užice Oglasna tabla

“Tužna, pretužna vest. Našem mladom sugrađaninu Nebojši Božiću posle velike borbe sa bolešću, prestalo je da kuca hrabro i plemenito srce. Užičani su pokazali još jednom humanost oko skupljanja pomoći za lečenje, ali Neba nije izdržao. Večna ti slava, neka te anđeli čuvaju. Porodici iskreno saučešće”, stoji u objavi.

Mladi policajac se poslednji put pojavio u javnosti na Bogojavljenje, kada je primio bogojavljenski krst, koji su mu njegovi Užičani dodelili.

Radio je kao policijski službenik. Bio je zaposlen u PU za Grad Beograd u interventnoj jedinici 92. Završio je Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i Kriminalističko policijsku Akademiju u Zemunu.

(Mondo)